Producten

Ons aanbod

Bijzondere producten in het Sportwerk aanbod:

- INNOGAMES

Sportwerk start met INNOGAMES, een project rond innovatieve sporten.
Het is super om nieuwe sporten uit te proberen en via INNOGAMES is dit de ideale kans.
Wackitball, Spikeball, Dodgeball en KAN JAM zijn nieuwe sporten uit Amerika en van Belgische bodem die je zeker eens moet testen. Hoe dat kan? Organiseer eens een sportnamiddag met je vrienden of je school. Wij zorgen voor het materiaal en de lesgevers. Beschikbaar vanaf 1 december 2016.

Meer info? marc.sarens@sportwerk.be

  

- SPORTSWITCH

Elke lesgever die aan het project deelneemt kan gedurende 3 maanden 3 verschillende sporten integreren in hun sportsessies. Zo kunnen nieuwe sporten uitgetest worden in het veld en komen onze klanten gratis in aanraking met innovatieve sporten.

(Wackitball, Kan Jam, Dodgeball, Spikeball, You.Fo, Lacrosse, Combi Nordic walking+Dynabands, G-sportkoffer, Torball) 

Meer info? marc.sarens@sportwerk.be

- G-SPORTKOFFER


De Gsport koffer zit vol met leuke actieve spelletjes die je helpen ervaren hoe het voelt om even een visuele, motorische of gehoorbeperking te hebben. Tunnelzicht, vlekkenzicht, gedeeltelijke gehoorbeperking of motorische beperking van de ledematen komen allemaal aan bod. Onze sportwerker neemt je mee naar de wereld van G sport met activiteiten zoals Tor bal, Zitbadminton en Boccia. Contacteer ons als je deze leerrijke en leuke activiteit wil inplannen voor je school, bedrijf of vriendengroep.Meer info? marc.sarens@sportwerk.be
- SMART TRAINING


Smart training is een 10-delige lessenreeks waarbij het het verbeteren van de algemene fitheid en gezondheid centraal staat. Een doel dat we zulen bereiken dankzij gevarieerde en uitdagende lessen met een meetbaar resultaat! De lessen bevatten 4 fitnesstesten, circuittrainingen en de nodige portie aerobics. Dit alles aangevuld met een continue hartslagmeting en bijsturing van de intensiteit van de lessen.
 
Vraag hier onze SMART TRAINING brochure aan.

Download hier de flyer SMART TRAINING (gericht naar deelnemers voor de lessen).

- YOUFOPOULL Pakket


You Fo is een combinatie tussen Ultimate Frisbee en Lacrosse. De basis van deze sport is werpen en vangen maar gegeven door een gediplomeerde Vlabus lesgever is het veel meer dan dat! De sport richt zich op concentratie, behendigheid, coördinatie en kracht maar vooral op spelplezier!

Poull Ball is een ploegsport waarbij snelheid, kracht, doorzettingsvermogen maar vooral fairplay heel belangrijk zijn. Daarnaast is Poull Ball ook heel gemakkelijk aan te leren, wat deze sport erg toegankelijk maakt voor iedereen.

Dit pakket is geschikt voor leerlingen van het basisonderwijs en ouder (minimaal 10 spelers).