Mobiel teambuildingspakket

Wat is het mobiel teambuildingspakket?

Vlabus heeft sinds begin 2011 een nieuwe activiteit binnen haar reeds uitgebreide gamma aan sportactiviteiten: het mobiele teambuildingspakket. Dit leuke pakket kan gratis ter beschikking gesteld worden wanneer je een gediplomeerde en hiertoe opgeleide Vlabuslesgever aanvraagt!

Het teambuildingspakket bestaat uit een handige koffer die al het nodige materiaal (knikkerbaan, zeilen, touwen, doeken, fietsbanden, EHBO-pakket…) bevat om deelnemers van alle leeftijden, van 9 tot 99 een zeer actieve en leuke activiteit te bezorgen. Weinig bijzonders zou u denken? Dat is dan buiten onze Vlabus medewerker gerekend! Onze koffer is voorzien van volledig uitgewerkte en geïllustreerde lesfiches met meer dan 3 uur oefenstof: een brede waaier aan opdrachten die de groep uitdagen om samen te werken en zodoende de teamgeest te versterken.

Wil je de leden van je sportclub dichter bij elkaar brengen of wil je de leerlingen van je school een toffe sportdag bezorgen waar samenwerken centraal staat? Kortom ben je op zoek naar een sportieve uitdaging of teambuildingsactiviteit of heb je gewoon zin in een leuke dag met je vereniging, dienst of organisatie? Aarzel dan niet en contacteer ons!


Voor Wie?

Elke groep die een beetje sportief is ingesteld komt in aanmerking voor een teambuildingssessie met het pakket: gaande van leerlingen van het lager, middelbaar en hoger onderwijs, over leden van de sportclubs tot een groep vrienden, collega's en/of buren.
Kortom iedereen kan genieten van deze leuke nieuwe activiteit.


Praktische info!

Neem tijdig contact op met je secretariaat om na te gaan of de koffer vrij is op de dag van je activiteit! Zij zullen je verder helpen en gaan op zoek naar de gepaste begeleider voor jouw teambuildingsactiviteit. Je kan dan ook meer te weten komen over het tarief van de lesgever. Let wel: op zon- en feestdagen betaal je dubbel.

Er zijn nog een aantal vereisten:
     - Zorg voor een groep van 10 tot 24 personen
     - Een open terrein van +/- 200 m² (10 x 20 personen)