Mobiel sportspelpakket

 

Wat is het mobiel sportspelpakket?

Na het mobiel teambuildingspakket, lanceert Vlabus een nieuw thema: het mobiel sportspelpakket.

Net als bij het teambuildingspakket wordt het sportspelpakket gratis aangeboden in combinatie met een gediplomeerde en hiervoor opgeleide Vlabuslesgever. Er zijn dus géén extra kosten verbonden aan de aanvraag van het pakket, je betaalt enkel de Vlabuslesgever volgens het gekende tarief.

Het pakket is heel gevarieerd wat ervoor zorgt dat de lesgever alle richtingen uit kan en dit pakket dan ook geschikt maakt om jong en oud uren te animeren, ideaal voor sportdagen, sportkampen, teambuildingsactiviteiten, enz. ! Naast o.a. een Kin-ball, een aantal sets stapelbekers, 2 reuzendobbelstenen en een aantal frisbees maakt ook het nieuwe Kubbspel (Zweedse variant op petanque) deel uit van het pakket.  

Het sportspelpakket bevat ook een draaiboek met volledig uitgewerkte spelvormen en geïllustreerde oefenstof vol variatie die de lesgever kan gebruiken.


Voor Wie?

Het sportspelpakket is zo uitgebreid en gevarieerd qua aanbod, dat zowel jong als oud tot de doelgroep behoort, gaande van kinderen van de lagere school tot een groep senioren. Enige vereiste is dat de groep sportief is ingesteld en de begeleider zorgt voor een leuke invulling van je activiteit.
Kortom iedereen kan genieten van deze leuke nieuwe activiteit.


Praktische info!

Neem tijdig contact op met je secretariaat om na te gaan of de koffer vrij is op de dag van je activiteit! Zij zullen je verder helpen en gaan op zoek naar de gepaste begeleider voor jouw activiteit. Je kan dan ook meer te weten komen over het tarief van de lesgever. Let wel: op zon- en feestdagen betaal je dubbel.

Hou er rekening mee dat het Kubb-spel uit houten stokken bestaat, dit kan dus niet overal en op elke ondergrond gespeeld worden o.w.v. eventuele beschadigingen. Ideaal is een grasterrein of in het zand.