KENNISCENTRUM


Sportwerk heeft door de jaren heen een enorme ervaring met betrekking tot sport en tewerkstelling opgebouwd. Ze wil nu deze kennis en informatie ter beschikking stellen aan het grote publiek.

Het Kenniscentrum van Sportwerk is een platform dat een antwoord wil bieden op alle vragen die betrekking hebben op arbeidsrecht en sociale wetgeving binnen de sporttewerkstelling. Ook met specifieke juridische vragen op het gebied van sport en tewerkstelling kan je bij ons terecht.

Op deze webpagina kan je het Kenniscentrum Sport en Tewerkstelling terugvinden. Hier zal je interessante weetjes, achtergrondinformatie, actualiteit en duiding vinden, uiteraard allemaal binnen het thema sport en tewerkstelling.
Kies hiervoor één van de onderwerpen in de kolom links.

Binnenkort kan je in de rubriek  
FAQ antwoorden op de meest gestelde vragen terugvinden.
Neem ook eens een kijkje in de rubriek Actueel!


Als je hier geen antwoord op je vraag vindt kan je het contactformulier via deze link invullen en wij helpen je zo snel mogelijk verder.


Wij zijn ook telefonisch bereikbaar, en dat op elke werkdag tussen 10 en 12 en tussen 14 en 16 uur op het  telefoonnummer 09/243 12 33 (Barbara Blondeel).

Tenslotte gebruikt Sportwerk haar expertise om als partner mee te werken aan het Sport.Vlaanderen -Kics, het  kennis- en informatiecentrum sport in Vlaanderen.  Ze zal hierin het deel sport en tewerkstelling voor haar rekening nemen. Je kan een kijkje nemen via deze link.